Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Strganac, G. (2015). Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826
Strganac, Goran. "Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826
Strganac, Goran. "Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826
Strganac, G. (2015). 'Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826
Strganac G. Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826
G. Strganac, "Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826