prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše

Relatić, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Relatić, I. (2014). Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić, Ivona. "Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić, Ivona. "Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić, I. (2014). 'Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Relatić I. Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

I. Relatić, "Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:765165

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.