završni rad
Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka

Valentina Bačić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Bačić, V. (2014). Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253333

Bačić, Valentina. "Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253333

Bačić, Valentina. "Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253333

Bačić, V. (2014). 'Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253333

Bačić V. Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253333

V. Bačić, "Distribucija vitamina C u plodovima četiri sorte jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253333