diplomski rad
Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja

Anja Bajalica (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Bajalica, A. (2014). Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica, Anja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica, Anja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica, A. (2014). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica A. Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

A. Bajalica, "Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234