Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Mihaljević, I. (2014). Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na kvalitetu obranog mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:643422
Mihaljević, Ivan. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na kvalitetu obranog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:643422
Mihaljević, Ivan. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na kvalitetu obranog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:643422
Mihaljević, I. (2014). 'Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na kvalitetu obranog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:643422
Mihaljević I. Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na kvalitetu obranog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 17.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:643422
I. Mihaljević, "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na kvalitetu obranog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:643422