Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Strižak, T. (2014). Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak, T. (2014). 'Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak T. Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
T. Strižak, "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430