diplomski rad
Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina

Tamara Strižak (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Strižak, T. (2014). Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, T. (2014). 'Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak T. Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

T. Strižak, "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430