prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina

Strižak, Tamara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Strižak, T. (2014). Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, T. (2014). 'Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak T. Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

T. Strižak, "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.