prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina

Strižak, Tamara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology and Analysis of Wine

Cite this document

Strižak, T. (2014). Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak, T. (2014). 'Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Strižak T. Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

T. Strižak, "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430

Please login to the repository to save this object to your list.