diplomski rad
Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost jestivih samoniklih gljiva Albatrellus pes-caprae, Armillaria mellea i Amanita caesarea

Katja Cukon (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Cukon, K. (2014). Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost jestivih samoniklih gljiva Albatrellus pes-caprae, Armillaria mellea i Amanita caesarea (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465385

Cukon, Katja. "Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost jestivih samoniklih gljiva Albatrellus pes-caprae, Armillaria mellea i Amanita caesarea." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465385

Cukon, Katja. "Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost jestivih samoniklih gljiva Albatrellus pes-caprae, Armillaria mellea i Amanita caesarea." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465385

Cukon, K. (2014). 'Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost jestivih samoniklih gljiva Albatrellus pes-caprae, Armillaria mellea i Amanita caesarea', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465385

Cukon K. Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost jestivih samoniklih gljiva Albatrellus pes-caprae, Armillaria mellea i Amanita caesarea [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465385

K. Cukon, "Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost jestivih samoniklih gljiva Albatrellus pes-caprae, Armillaria mellea i Amanita caesarea", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465385