Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Kuraja, I. (2014). Procjena kakvoće prehrane kod bolesnica sa sindromom iritabilnog crijeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230255
Kuraja, Ivona. "Procjena kakvoće prehrane kod bolesnica sa sindromom iritabilnog crijeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230255
Kuraja, Ivona. "Procjena kakvoće prehrane kod bolesnica sa sindromom iritabilnog crijeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230255
Kuraja, I. (2014). 'Procjena kakvoće prehrane kod bolesnica sa sindromom iritabilnog crijeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230255
Kuraja I. Procjena kakvoće prehrane kod bolesnica sa sindromom iritabilnog crijeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230255
I. Kuraja, "Procjena kakvoće prehrane kod bolesnica sa sindromom iritabilnog crijeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230255