prikaz prve stranice dokumenta Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)

Dozan, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Kabinet za osnove inženjerstva

Citirajte ovaj rad

Dozan, T. (2014). Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan, Tea. "Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan, Tea. "Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan, T. (2014). 'Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Dozan T. Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

T. Dozan, "Usporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i stevije - Stevia rebaudiana (Bertoni)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:273603

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.