diplomski rad
Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine

Marina Coce (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Coce, M. (2014). Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865

Coce, Marina. "Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865

Coce, Marina. "Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865

Coce, M. (2014). 'Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865

Coce M. Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865

M. Coce, "Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865