Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Mihaljević, J. (2015). Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević, Jelena. "Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević, Jelena. "Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević, J. (2015). 'Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević J. Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
J. Mihaljević, "Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578