diplomski rad
Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše

Ekaterina Drobat (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Drobat, E. (2015). Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019

Drobat, Ekaterina. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019

Drobat, Ekaterina. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019

Drobat, E. (2015). 'Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019

Drobat E. Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019

E. Drobat, "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268019