Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Vaško, M. (2013). Određivanje melatonina u različitim sortama višnje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168
Vaško, Marija. "Određivanje melatonina u različitim sortama višnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168
Vaško, Marija. "Određivanje melatonina u različitim sortama višnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168
Vaško, M. (2013). 'Određivanje melatonina u različitim sortama višnje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168
Vaško M. Određivanje melatonina u različitim sortama višnje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168
M. Vaško, "Određivanje melatonina u različitim sortama višnje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168