završni rad
Važnost kiselo-lužnatih namirnica u prehrani

Maja Stančir (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Stančir, M. (2013). Važnost kiselo-lužnatih namirnica u prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613952

Stančir, Maja. "Važnost kiselo-lužnatih namirnica u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613952

Stančir, Maja. "Važnost kiselo-lužnatih namirnica u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613952

Stančir, M. (2013). 'Važnost kiselo-lužnatih namirnica u prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613952

Stančir M. Važnost kiselo-lužnatih namirnica u prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613952

M. Stančir, "Važnost kiselo-lužnatih namirnica u prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613952