Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Borovnica, A. (2013). Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977
Borovnica, Arijana. "Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977
Borovnica, Arijana. "Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977
Borovnica, A. (2013). 'Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977
Borovnica A. Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977
A. Borovnica, "Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977