Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Gikić, T. (2013). Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055
Gikić, Tena. "Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055
Gikić, Tena. "Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055
Gikić, T. (2013). 'Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055
Gikić T. Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055
T. Gikić, "Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055