Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Resman, B. (2013). Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486
Resman, Bernarda. "Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486
Resman, Bernarda. "Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486
Resman, B. (2013). 'Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486
Resman B. Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486
B. Resman, "Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486