diplomski rad
Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina

Maja Tuđan (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Tuđan, M. (2015). Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan, Maja. "Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan, Maja. "Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan, M. (2015). 'Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan M. Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

M. Tuđan, "Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437