prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina

Tuđan, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Tuđan, M. (2015). Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan, Maja. "Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan, Maja. "Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan, M. (2015). 'Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Tuđan M. Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

M. Tuđan, "Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185437

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.