Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Valić, D. (2013). Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266
Valić, Daniel. "Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266
Valić, Daniel. "Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266
Valić, D. (2013). 'Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266
Valić D. Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266
D. Valić, "Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148266