Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Škapin, B. (2015). Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413
Škapin, Bruna. "Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413
Škapin, Bruna. "Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413
Škapin, B. (2015). 'Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413
Škapin B. Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413
B. Škapin, "Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413