diplomski rad
Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra

Bruna Škapin (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad...

Škapin, B. (2015). Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413

Škapin, Bruna. "Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413

Škapin, Bruna. "Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413

Škapin, B. (2015). 'Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413

Škapin B. Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413

B. Škapin, "Prehrambene karakteristike djece s dijagnozom poremećaja autističnog spektra", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806413