Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Perše, M. (2015). Pojavnost fumonizina i T-2 toksina na žitaricama malog i velikog zrna (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559901
Perše, Margareta. "Pojavnost fumonizina i T-2 toksina na žitaricama malog i velikog zrna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559901
Perše, Margareta. "Pojavnost fumonizina i T-2 toksina na žitaricama malog i velikog zrna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559901
Perše, M. (2015). 'Pojavnost fumonizina i T-2 toksina na žitaricama malog i velikog zrna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559901
Perše M. Pojavnost fumonizina i T-2 toksina na žitaricama malog i velikog zrna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559901
M. Perše, "Pojavnost fumonizina i T-2 toksina na žitaricama malog i velikog zrna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:559901