Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Pavlović, M. (2013). Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081
Pavlović, Margareta. "Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081
Pavlović, Margareta. "Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081
Pavlović, M. (2013). 'Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081
Pavlović M. Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081
M. Pavlović, "Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081