Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Penezić, N. (2013). Procjena kakvoće prehrane i unosa fenilalanina u osoba s fenilketonurijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431929
Penezić, Nina. "Procjena kakvoće prehrane i unosa fenilalanina u osoba s fenilketonurijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431929
Penezić, Nina. "Procjena kakvoće prehrane i unosa fenilalanina u osoba s fenilketonurijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431929
Penezić, N. (2013). 'Procjena kakvoće prehrane i unosa fenilalanina u osoba s fenilketonurijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431929
Penezić N. Procjena kakvoće prehrane i unosa fenilalanina u osoba s fenilketonurijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431929
N. Penezić, "Procjena kakvoće prehrane i unosa fenilalanina u osoba s fenilketonurijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:431929