završni rad
Diabetes mellitus tip 1, važnost prehrane

Marija Soldo (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad

Soldo, M. (2013). Diabetes mellitus tip 1, važnost prehrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490394

Soldo, Marija. "Diabetes mellitus tip 1, važnost prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490394

Soldo, Marija. "Diabetes mellitus tip 1, važnost prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490394

Soldo, M. (2013). 'Diabetes mellitus tip 1, važnost prehrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490394

Soldo M. Diabetes mellitus tip 1, važnost prehrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490394

M. Soldo, "Diabetes mellitus tip 1, važnost prehrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490394