prikaz prve stranice dokumenta Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Marijanović, M. (2013). Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645870

Marijanović, Martina. "Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645870

Marijanović, Martina. "Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645870

Marijanović, M. (2013). 'Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645870

Marijanović M. Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645870

M. Marijanović, "Moderne toplinske tehnike procesiranja hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645870

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.