Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Gulija, M. (2016). Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605
Gulija, Mateja. "Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605
Gulija, Mateja. "Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605
Gulija, M. (2016). 'Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605
Gulija M. Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605
M. Gulija, "Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605