Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Resman, B. (2015). Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218
Resman, Bernarda. "Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218
Resman, Bernarda. "Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218
Resman, B. (2015). 'Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218
Resman B. Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218
B. Resman, "Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218