diplomski rad
Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta

Bernarda Resman (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Resman, B. (2015). Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218

Resman, Bernarda. "Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218

Resman, Bernarda. "Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218

Resman, B. (2015). 'Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218

Resman B. Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218

B. Resman, "Usporedbe baza podataka o kemijskom sastavu namirnica u procjeni nutritivne ponude bolničkih dijeta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302218