prikaz prve stranice dokumenta Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina

Repac, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Repac, I. (2013). Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973

Repac, Iva. "Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973

Repac, Iva. "Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973

Repac, I. (2013). 'Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973

Repac I. Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973

I. Repac, "Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203973

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.