Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Musa, M. (2013). Utjecaj ultrazvuka visoke snage na propusnost kisika kroz polipropilenski film za pakiranje hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226630
Musa, Marijana. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na propusnost kisika kroz polipropilenski film za pakiranje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226630
Musa, Marijana. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na propusnost kisika kroz polipropilenski film za pakiranje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226630
Musa, M. (2013). 'Utjecaj ultrazvuka visoke snage na propusnost kisika kroz polipropilenski film za pakiranje hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226630
Musa M. Utjecaj ultrazvuka visoke snage na propusnost kisika kroz polipropilenski film za pakiranje hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226630
M. Musa, "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na propusnost kisika kroz polipropilenski film za pakiranje hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226630