diplomski rad
Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira

Vanja Sabljak (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Sabljak, V. (2013). Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577150

Sabljak, Vanja. "Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577150

Sabljak, Vanja. "Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577150

Sabljak, V. (2013). 'Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577150

Sabljak V. Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577150

V. Sabljak, "Određivanje trajnosti tradicionalnog svježeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577150