Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za tehnološko projektiranje
Citirajte ovaj rad
Zrinjan, P. (2013). Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044
Zrinjan, Petra. "Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044
Zrinjan, Petra. "Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044
Zrinjan, P. (2013). 'Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044
Zrinjan P. Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044
P. Zrinjan, "Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044