prikaz prve stranice dokumenta Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima

Zrinjan, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za tehnološko projektiranje

Citirajte ovaj rad

Zrinjan, P. (2013). Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044

Zrinjan, Petra. "Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044

Zrinjan, Petra. "Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044

Zrinjan, P. (2013). 'Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044

Zrinjan P. Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044

P. Zrinjan, "Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u jestivim uljima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:963044

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.