diplomski rad
Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad

Saša Ajredini (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Ajredini, S. (2013). Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739398

Ajredini, Saša. "Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739398

Ajredini, Saša. "Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739398

Ajredini, S. (2013). 'Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739398

Ajredini S. Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739398

S. Ajredini, "Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739398