diplomski rad
Određivanje hlapivih komponenata arome kulena

Ana Brekalo (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Brekalo, A. (2013). Određivanje hlapivih komponenata arome kulena (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo, Ana. "Određivanje hlapivih komponenata arome kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo, Ana. "Određivanje hlapivih komponenata arome kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo, A. (2013). 'Određivanje hlapivih komponenata arome kulena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo A. Određivanje hlapivih komponenata arome kulena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

A. Brekalo, "Određivanje hlapivih komponenata arome kulena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391