Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Mučan, N. (2013). Antocijani u naru (Punica granatum L.) s različitih lokacija uzgoja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:884039
Mučan, Nikolina. "Antocijani u naru (Punica granatum L.) s različitih lokacija uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:884039
Mučan, Nikolina. "Antocijani u naru (Punica granatum L.) s različitih lokacija uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:884039
Mučan, N. (2013). 'Antocijani u naru (Punica granatum L.) s različitih lokacija uzgoja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:884039
Mučan N. Antocijani u naru (Punica granatum L.) s različitih lokacija uzgoja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:884039
N. Mučan, "Antocijani u naru (Punica granatum L.) s različitih lokacija uzgoja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:884039