prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način

Mlakar, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Mlakar, N. (2013). Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar, Nikolina. "Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar, Nikolina. "Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar, N. (2013). 'Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar N. Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

N. Mlakar, "Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.