diplomski rad
Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način

Nikolina Mlakar (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Mlakar, N. (2013). Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar, Nikolina. "Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar, Nikolina. "Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar, N. (2013). 'Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

Mlakar N. Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305

N. Mlakar, "Proizvodnja sira i vrhnja na tradicionalni način", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175305