Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Herceg, K. (2013). Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682
Herceg, Korina. "Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682
Herceg, Korina. "Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682
Herceg, K. (2013). 'Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682
Herceg K. Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682
K. Herceg, "Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682