diplomski rad
Rezidui traciklinskih antibiotika u hrani

Sanja Makovec (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Makovec, S. (2013). Rezidui traciklinskih antibiotika u hrani (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514354

Makovec, Sanja. "Rezidui traciklinskih antibiotika u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514354

Makovec, Sanja. "Rezidui traciklinskih antibiotika u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514354

Makovec, S. (2013). 'Rezidui traciklinskih antibiotika u hrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514354

Makovec S. Rezidui traciklinskih antibiotika u hrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514354

S. Makovec, "Rezidui traciklinskih antibiotika u hrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:514354