prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije

Cuki, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Cuki, I. (2013). Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579855

Cuki, Ivana. "Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579855

Cuki, Ivana. "Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579855

Cuki, I. (2013). 'Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579855

Cuki I. Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579855

I. Cuki, "Istraživanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579855

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.