Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Janči, S. (2013). Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010
Janči, Sanela. "Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010
Janči, Sanela. "Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010
Janči, S. (2013). 'Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010
Janči S. Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010
S. Janči, "Kvaliteta i zdravstvena ispravnost domaćih istarskih i slavonskih trajnih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038010