Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Plazibat, V. (2012). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923
Plazibat, Vanja. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923
Plazibat, Vanja. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923
Plazibat, V. (2012). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923
Plazibat V. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923
V. Plazibat, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923