prikaz prve stranice dokumenta Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava

Pijerov, Tanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Pijerov, T. (2013). Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458010

Pijerov, Tanja. "Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458010

Pijerov, Tanja. "Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458010

Pijerov, T. (2013). 'Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458010

Pijerov T. Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458010

T. Pijerov, "Biološki učinak čajeva na stanične linije probavnog sustava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458010

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.