Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Bečić, I. (2013). Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849
Bečić, Ivana. "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849
Bečić, Ivana. "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849
Bečić, I. (2013). 'Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849
Bečić I. Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849
I. Bečić, "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849