Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Nebojan, I. (2013). Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kakvoće bobičastog voća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107506
Nebojan, Ivana. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kakvoće bobičastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107506
Nebojan, Ivana. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kakvoće bobičastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107506
Nebojan, I. (2013). 'Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kakvoće bobičastog voća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107506
Nebojan I. Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kakvoće bobičastog voća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107506
I. Nebojan, "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kakvoće bobičastog voća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107506