Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Časek, D. (2012). Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri temperaturi od 25°C (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377174
Časek, Dražen. "Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri temperaturi od 25°C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377174
Časek, Dražen. "Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri temperaturi od 25°C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377174
Časek, D. (2012). 'Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri temperaturi od 25°C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377174
Časek D. Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri temperaturi od 25°C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377174
D. Časek, "Optimiranje procesa ultrafiltracije sirutke pri temperaturi od 25°C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:377174