diplomski rad
Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke

Antonija Oštarić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Oštarić, A. (2012). Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851

Oštarić, Antonija. "Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851

Oštarić, Antonija. "Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851

Oštarić, A. (2012). 'Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851

Oštarić A. Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851

A. Oštarić, "Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851