Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Oštarić, A. (2012). Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851
Oštarić, Antonija. "Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851
Oštarić, Antonija. "Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851
Oštarić, A. (2012). 'Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851
Oštarić A. Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851
A. Oštarić, "Optimiranje voćnih napitaka na bazi zakiseljene rekonstituirane sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451851