Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Kapuralić, T. (2016). Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874
Kapuralić, Tonći. "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874
Kapuralić, Tonći. "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874
Kapuralić, T. (2016). 'Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874
Kapuralić T. Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874
T. Kapuralić, "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874