prikaz prve stranice dokumenta Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama

Volarić, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Volarić, M. (2012). Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028906

Volarić, Matea. "Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028906

Volarić, Matea. "Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028906

Volarić, M. (2012). 'Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028906

Volarić M. Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028906

M. Volarić, "Razine nitrita u fermentiranim i toplinski obrađenim kobasicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028906

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.