prikaz prve stranice dokumenta Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske

Jeličić, Andro (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Jeličić, A. (2012). Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327

Jeličić, Andro. "Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327

Jeličić, Andro. "Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327

Jeličić, A. (2012). 'Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327

Jeličić A. Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 30.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327

A. Jeličić, "Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500327

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.