Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Zeko, A. (2012). Utjecaj tretmana ultrazvukom visoke snage na udio antocijana i stupanj neenzimatskog posmeđivanja voćnog nektra borovnice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:785971
Zeko, Antonija. "Utjecaj tretmana ultrazvukom visoke snage na udio antocijana i stupanj neenzimatskog posmeđivanja voćnog nektra borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:785971
Zeko, Antonija. "Utjecaj tretmana ultrazvukom visoke snage na udio antocijana i stupanj neenzimatskog posmeđivanja voćnog nektra borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:785971
Zeko, A. (2012). 'Utjecaj tretmana ultrazvukom visoke snage na udio antocijana i stupanj neenzimatskog posmeđivanja voćnog nektra borovnice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:785971
Zeko A. Utjecaj tretmana ultrazvukom visoke snage na udio antocijana i stupanj neenzimatskog posmeđivanja voćnog nektra borovnice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:785971
A. Zeko, "Utjecaj tretmana ultrazvukom visoke snage na udio antocijana i stupanj neenzimatskog posmeđivanja voćnog nektra borovnice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:785971